Webshop

BFT KIT VIRGO FR
KIT VIRGO FRA 24
13/09/2016
BFT KIT PHEBE N
KIT PHEBE N
23/07/2016
Toon alles

KIT TIZIANO (1x 3020mm)

475,70

Algemeen
D-Track Operator voor sectionaal garagedeuren met trekkracht 60 kg en gebruikszekerheid Semi-intensief. Oppervlakte deur 10 m². Openingssnelheid 6.6 m/min. Met haar dikte van slechts 13 centimeter is de TIZIANO een van de meeste compacte operators op de markt, waardoor installaties in elke architectonische situatie mogelijk zijn. Dankzij de in de bedieningscentrale ingebouwde radio-ontvanger, kan de TIZIANO maar liefst 10 afstandsbedieningen van de serie MITTO of KLEIO of/en wireless bedieningssystemen zoals bijvoorbeeld RB of T-BOX in het geheugen opslaan.
Plus
Anti-inbraak vergrendelingssysteem: Met het exclusieve systeem rails-wagen kan de poort in gesloten stand geblokkeerd worden ook na een handmatige noodmanoeuvre. D-TRACK: Veiligheid voor alles. Dit is het basisprincipe waarop alle BFT-operators en dus ook de TIZIANO ontwikkeld zijn. Het intelligente systeem voor regeling van de beweging D-Track stelt de microprocessor in staat p elk moment de exacte positie en snelheid van de deur te weten, waardoor een absolute perfectie in de beweging gegarandeerd is, de meest veilige en betrouwbare knelbeveiliging van de markt en een automatische aanpassing van de beweging aan de veranderende klimaatomstandigheden en slijtage van de deur. Eindaanslag met encoder: Encoder en D-Track samen in een enkele operator. Het technologisch niveau en de betrouwbaarheid van het systeem zijn zodanig dat zij de eliminering van de externe eindaanslagen mogelijk maken terwijl toch de maximale precisie voor het stoppen en de plaatsing van de deur gegarandeerd zijn.
24 V
Accurate, veilige en betrouwbare technologie. 24V-technologie van BFT garandeert optimale prestaties met een nauwkeurige afstelling van vertraging bij het sluiten en openen. Een ander belangrijk aspect is de veiligheid, zodat de beweging onmiddellijk stopt en omkeert als er hindernissen gedetecteerd worden. De efficiëntie van de technologie staat garant voor de betrouwbaarheid van het product.
d-track
De benodigde aandrijving voor een veilige werking. Een intelligent beheersysteem voor aandrijving op basis van de microprocessortechnologie van besturingseenheden van BFT. Het systeem verzamelt gegevens van diverse indicatoren en werkt de vereiste mate van aandrijving bij om de handeling uit te voeren. Met D-Track kan de installateur ook de bij wet vereiste certificaten bieden. Conventionele besturingseenheden “lezen” de exacte positie van de deur niet en passen bijgevolg steeds constante niveaus van aandrijving toe, zonder stabiele gevoeligheid te garanderen tijdens het openen en sluiten. Besturingsapparaten van BFT registreren lichte variaties in kracht voor de poort of deur, bijvoorbeeld door temperatuurverschillen of slijtage, zodat de motor steeds het optimale koppel ontvangt. Een conventionele besturingseenheid kan deze variaties in aandrijving niet detecteren, wat ertoe kan leiden dat deze de aanwezigheid van onbestaande hindernissen kan aangeven. Het systeem van BFT garandeert dus maximale veiligheid en perfecte werking van het systeem, ongeacht de weersomstandigheden, de temperatuur en de mate van mechanische slijtage
er ready
Het nieuwe codesysteem om afstandsbedieningen rechtstreeks te klonen. Dit systeem is gebaseerd op microprocessortechnologie en elke MITTO-besturing voor afstandsbediening in een MITTO REPLAY-afstandsbediening kan ermee gekloond worden. De eerste afstandsbediening “leert” de tweede de juiste code, die automatisch opgeslagen wordt in de ontvanger wanneer deze voor het eerst gebruikt wordt. Dit gebeurt in alle veiligheid dankzij het gebruik van het Rolling Code-systeem voor veilige transmissie.

DE TECHNISCHE GEGEVENS
SKU: TIZIANO Categorieën: , Tags:
Beschrijving
  • 1x 3020 TIZIANO KIT KETTING
  • 1x TIZIANO B GDA MOTOR 24V 1,00
  • 1x TIZIANO RAIL KETTING 1X3020 1,00
  • 2x MITTO B RCB02 RI HANDZENDER 2 KANAALS