Webshop

BFT DESME
DESME A15 O
25/07/2016
BTICINO_videofoon_kit_kleur_met_geheugen_en_WIFI
BTICINO VIDEO KIT KLEUR MET GEHEUGEN & WIFI EN 3G/4G VERBINDING
08/11/2017
Toon alles

DEIMOS ULTRA BT A600

825,00

Algemeen
Assortiment besturingseenheden voor schuifpoorten tot 600 Kg. Maximum snelheid vleugel 16 m/min. Magnetische eindaanslag met een nieuw ontwerp voor snellere, exactere en perfect in de architectuur van de omgeving geïntegreerde installaties. Residentieel gebruik. Besturingscentrale voor het gebruik van het Blue-Entry systeem.
24V
Accurate, veilige en betrouwbare technologie. 24V-technologie van BFT garandeert optimale prestaties met een nauwkeurige afstelling van vertraging bij het sluiten en openen. Een ander belangrijk aspect is de veiligheid, zodat de beweging onmiddellijk stopt en omkeert als er hindernissen gedetecteerd worden. De efficiëntie van de technologie staat garant voor de betrouwbaarheid van het product.
er ready
Het nieuwe codesysteem om afstandsbedieningen rechtstreeks te klonen. Dit systeem is gebaseerd op microprocessortechnologie en elke MITTO-besturing voor afstandsbediening in een MITTO REPLAY-afstandsbediening kan ermee gekloond worden. De eerste afstandsbediening “leert” de tweede de juiste code, die automatisch opgeslagen wordt in de ontvanger wanneer deze voor het eerst gebruikt wordt. Dit gebeurt in alle veiligheid dankzij het gebruik van het Rolling Code-systeem voor veilige transmissie.
U-link
Een enkel communicatieplatform voor alle soorten besturingseenheden en ontvangers. De innovatieve verbonden systemen die door BFT ontwikkeld worden, samen met oplossingen voor draadloze verbinding op het vlak van automatisering van toegangspunten, worden geïntegreerd via het communicatieprotocol van het nieuwe U-Link-systeem.
d-track
De benodigde aandrijving voor een veilige werking.Een intelligent beheersysteem voor aandrijving op basis van de microprocessortechnologie van besturingseenheden van BFT. Het systeem verzamelt gegevens van diverse indicatoren en werkt de vereiste mate van aandrijving bij om de handeling uit te voeren. Met D-Track kan de installateur ook de bij wet vereiste certificaten bieden. Conventionele besturingseenheden “lezen” de exacte positie van de deur niet en passen bijgevolg steeds constante niveaus van aandrijving toe, zonder stabiele gevoeligheid te garanderen tijdens het openen en sluiten. Besturingsapparaten van BFT registreren lichte variaties in kracht voor de poort of deur, bijvoorbeeld door temperatuurverschillen of slijtage, zodat de motor steeds het optimale koppel ontvangt. Een conventionele besturingseenheid kan deze variaties in aandrijving niet detecteren, wat ertoe kan leiden dat deze de aanwezigheid van onbestaande hindernissen kan aangeven. Het systeem van BFT garandeert dus maximale veiligheid en perfecte werking van het systeem, ongeacht de weersomstandigheden, de temperatuur en de mate van mechanische slijtage.
ee link
Voor snel en veilig programmeren. EELINK is een systeem dat door BFT ontwikkeld is en door middel van verbinding met draagbare toestellen voor programmeren (Unipro, Uniradio en Proxima) gegevens van automatische systemen naar pc's en omgekeerd kan doorsturen. Zo kunnen EEdbase of U-base, de databases met informatie die is opgeslagen in de geïnstalleerde systemen, voortdurend bijgewerkt worden. Dankzij deze software kunnen de nodige persoonlijke gegevens aan elk systeem gekoppeld worden: adres en contactgegevens van de eigenaar, naam van de onderhoudstechnicus, naam van elke houder van een afstandsbediening, enz. Met EElink volstaan enkele drukken op de knop om het klantenbestand te beheren of preventief onderhoud uit te voeren. Zelfs voorheen complexe handelingen worden makkelijker: bijvoorbeeld opnieuw configureren van de besturingseenheid of de radio-ontvanger bij vervanging of de instellingen van een bedieningspaneel, te beginnen bij een standaard of aangepaste configuratie

DE TECHNISCHE GEGEVENS
SKU: DEIMOS ULTRA BT A600 Categorie: Tags: