Webshop

BFT_KIT_EOS_120KG
KIT BOTTICELLI smart 1250
05/08/2016
BFT ICARO
ICARO N F 230 V
22/07/2016
Toon alles

ICARO N F PROX 230 V

1.265,00

Algemeen
Operatoren van 230V voor schuifhekken voor zeer intensief gebruik, uiterst stevig en met hoog potentieel. De bedieningscentrale zorgt voor volledige controle van de veiligheid dankzij het exclusieve systeem voor koppelcontrole, waardoor deze operatoren geheel in overeenstemming zijn met de geldende Europese voorschriften.
Plus
Monoblokstructuur van de reductiemotor die de maximale weerstand en prestaties garandeert in willekeurig welke installatie-omgeving. Naderingseindaanslag voor nauwkeurige en veilige installaties in willekeurig welke omgevingsomstandigheden.. Bedieningscentrale met programmeringsdisplay en D-track beheers- en regelsysteem van het koppel, van de snelheid en van de positie. Ingebouwde tweekanaals radio-ontvanger
d-track
De benodigde aandrijving voor een veilige werking. Een intelligent beheersysteem voor aandrijving op basis van de microprocessortechnologie van besturingseenheden van BFT. Het systeem verzamelt gegevens van diverse indicatoren en werkt de vereiste mate van aandrijving bij om de handeling uit te voeren. Met D-Track kan de installateur ook de bij wet vereiste certificaten bieden. Conventionele besturingseenheden “lezen” de exacte positie van de deur niet en passen bijgevolg steeds constante niveaus van aandrijving toe, zonder stabiele gevoeligheid te garanderen tijdens het openen en sluiten. Besturingsapparaten van BFT registreren lichte variaties in kracht voor de poort of deur, bijvoorbeeld door temperatuurverschillen of slijtage, zodat de motor steeds het optimale koppel ontvangt. Een conventionele besturingseenheid kan deze variaties in aandrijving niet detecteren, wat ertoe kan leiden dat deze de aanwezigheid van onbestaande hindernissen kan aangeven. Het systeem van BFT garandeert dus maximale veiligheid en perfecte werking van het systeem, ongeacht de weersomstandigheden, de temperatuur en de mate van mechanische slijtage.
er ready
Het nieuwe codesysteem om afstandsbedieningen rechtstreeks te klonen. Dit systeem is gebaseerd op microprocessortechnologie en elke MITTO-besturing voor afstandsbediening in een MITTO REPLAY-afstandsbediening kan ermee gekloond worden. De eerste afstandsbediening “leert” de tweede de juiste code, die automatisch opgeslagen wordt in de ontvanger wanneer deze voor het eerst gebruikt wordt. Dit gebeurt in alle veiligheid dankzij het gebruik van het Rolling Code-systeem voor veilige transmissie.
ee link
Voor snel en veilig programmeren. EELINK is een systeem dat door BFT ontwikkeld is en door middel van verbinding met draagbare toestellen voor programmeren (Unipro, Uniradio en Proxima) gegevens van automatische systemen naar pc's en omgekeerd kan doorsturen. Zo kunnen EEdbase of U-base, de databases met informatie die is opgeslagen in de geïnstalleerde systemen, voortdurend bijgewerkt worden. Dankzij deze software kunnen de nodige persoonlijke gegevens aan elk systeem gekoppeld worden: adres en contactgegevens van de eigenaar, naam van de onderhoudstechnicus, naam van elke houder van een afstandsbediening, enz. Met EElink volstaan enkele drukken op de knop om het klantenbestand te beheren of preventief onderhoud uit te voeren. Zelfs voorheen complexe handelingen worden makkelijker: bijvoorbeeld opnieuw configureren van de besturingseenheid of de radio-ontvanger bij vervanging of de instellingen van een bedieningspaneel, te beginnen bij een standaard of aangepaste configuratie.
U-link
Een enkel communicatieplatform voor alle soorten besturingseenheden en ontvangers.De innovatieve verbonden systemen die door BFT ontwikkeld worden, samen met oplossingen voor draadloze verbinding op het vlak van automatisering van toegangspunten, worden geïntegreerd via het communicatieprotocol van het nieuwe U-Link-systeem.

DE TECHNISCHE GEGEVENS
SKU: ICARO N F PROX 230 V Categorie: Tags: