FOTOCELLEN THEA BFT
THEA A15 O.PF
25/07/2016
Q.BO
25/07/2016
Toon alles

SLAGBOMEN

Op aanvraag

Algemeen
Gamma slagbomen voor zeer intensief gebruik en beheer van nuttige doorgangen tot 5 meter. Het ruime assortiment leverbare accessoires maken deze ideaal in elke situatie.
Plus
Bedieningscentrale met programmeringsdisplay en ingebouwde tweekanaals radio-ontvanger (modellen Moovi 30/50RMM/30S). Hiermee is de dekking mogelijk van alle nuttige doorgangen tot 6 m dankzij de beschikbaarheid van de nieuwe ronde stang. Tevens leverbaar in de snelle uitvoering Moovi 30S met openingssnelheid van 1,5 s (plus vertraging) en intensief gebruik.
er ready
Het nieuwe codesysteem om afstandsbedieningen rechtstreeks te klonen. Dit systeem is gebaseerd op microprocessortechnologie en elke MITTO-besturing voor afstandsbediening in een MITTO REPLAY-afstandsbediening kan ermee gekloond worden. De eerste afstandsbediening “leert” de tweede de juiste code, die automatisch opgeslagen wordt in de ontvanger wanneer deze voor het eerst gebruikt wordt. Dit gebeurt in alle veiligheid dankzij het gebruik van het Rolling Code-systeem voor veilige transmissie.
ee link
Voor snel en veilig programmeren. EELINK is een systeem dat door BFT ontwikkeld is en door middel van verbinding met draagbare toestellen voor programmeren (Unipro, Uniradio en Proxima) gegevens van automatische systemen naar pc's en omgekeerd kan doorsturen. Zo kunnen EEdbase of U-base, de databases met informatie die is opgeslagen in de geïnstalleerde systemen, voortdurend bijgewerkt worden. Dankzij deze software kunnen de nodige persoonlijke gegevens aan elk systeem gekoppeld worden: adres en contactgegevens van de eigenaar, naam van de onderhoudstechnicus, naam van elke houder van een afstandsbediening, enz. Met EElink volstaan enkele drukken op de knop om het klantenbestand te beheren of preventief onderhoud uit te voeren. Zelfs voorheen complexe handelingen worden makkelijker: bijvoorbeeld opnieuw configureren van de besturingseenheid of de radio-ontvanger bij vervanging of de instellingen van een bedieningspaneel, te beginnen bij een standaard of aangepaste configuratie.
rolling code
Voor veilige transmissie. Zenders van BFT maken gebruik van een systeem met “rollende code” waarbij de commando's op een compleet veilige manier beheerd worden en elk soort externe schending voorkomen wordt. Wanneer op een knop op de zender gedrukt wordt, stuurt de besturingseenheid telkens opnieuw een andere code door, die alleen geïdentificeerd kan worden door de ontvanger en slechts één keer aanvaard wordt. Het gegenereerde algoritme voorkomt dat de code gereproduceerd kan worden.

DE TECHNISCHE GEGEVENS
SKU: SLAGBOMEN Categorie: Tags:
Beschrijving

VOOR MEER INFORMATIE GELIEVE ONS TELEFONISCH OF PER MAIL TE CONTACTEREN.